Lapset ja nuoret


Seurakuntamme etsii lapsi- ja nuorisotyöntekijää osa-aikatyöhön. Työpaikkailmoituksen löydät painamalla alla olevaa kuvaketta.


Haluamme seurakuntana edistää omalta osaltamme Lievestuoreen lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Teemme lapsi- ja nuorisotyötä esimerkiksi sunnuntaikerhon, koulujen aamunavausten ja muun koulutyön muodossa. 

Sunnuntaikerho 5-12 vuotiaille pidetään kirkkomme yläkerrassa sunnuntain tilaisuuksien aikaan, noin kuukauden välein. Kerhossa on kivaa puuhaa ja opitaan asioita Raamatun kertomuksista. Samaan aikaan lasten vanhemmat voivat osallistua alakerran tilaisuuteen. Sunnuntaikerhon ajankohdat näkyvät kuukausiohjelmassa, joka löytyy täältä.

Puuhanurkka pikkulapsille on aina käytettävissä kirkkosalissa, joten vanhemmat voivat olla mukana tilaisuuksissa pienten lastensa kanssa. Puuhanurkassa on mm. värityskirjoja, piirrustuslehtiöitä, kyniä ja pehmoleluja. 

Koulutyössä toimimme koulujen opetussuunnitelmia tukevalla tavalla. Koulutyön suunnittelussa ja toteutuksessa on mukana helluntaiseurakuntien Keski-Suomen koulupastori Eero Haarala, puh. 0400 149 221, eero.haarala(ät)helluntaikirkko.fi.

Lapsi- ja nuorisotyötä tehdään myös yhteistyössä ev.lut seurakunnan ja muiden toimijoiden kanssa.


Jos haluat tietää lisää seurakuntamme lapsi-, nuoriso- ja perhetyöstä, niin ota yhteyttä seurakunnan puh.numeroon 040 134 1412.